Woodley haluaa puolustaa mestaruuttaan Maiaa vastaan UFC 214 -tapahtumassa

 

UFC:n välisarjan mestari Tyron Woodley (17–3–1) puolustaa mestaruuttaan seuraavaksi ykköshaastaja Demian Maiaa (25–6) vastaan, mutta ottelun päivämäärää ei toistaiseksi ole lyöty lukkoon.

Woodley haluaa tehdä Maialle selväksi ettei haastaja päätä milloin mestaruusottelu järjestetään ja näin ollen mestari komensikin Maiaa hyväksymään, että ottelu järjestetään UFC 214 -tapahtumassa 29. heinäkuuta.

"Jos haluat otella minun kanssani, niin 29. heinäkuuta on se päivä, jolloin ottelu järjestetään", Woodley kertoi UFC Tonight -ohjelmassa. "Haastaja ei päätä ottelupäivästä. Jos haluat vyöni, niin hyväksy haaste 29. heinäkuuta ja allekirjoita sopimuspaperit. Et tarvitse lomaa, viimeisin ottelusi oli kolme-eräinen lukkopainiottelu. Sinua hädin tuskin edes lyötiin siinä ottelussa, joten annetaan palaa."

39-vuotias Maia on parhaillaan vakuuttavassa seitsemän ottelun voittoputkessa ja hän otteli viimeksi Jorge Masvidalia vastaan UFC 211 -tapahtumassa. Maia vastaanotti isoja iskuja Masvidalilta, mutta Maia kontrolloi ottelua matossa suurimman osan ajasta. Brasilialainen matto-ottelija voitti ottelun lopulta hajaäänituomiolla, joka nosti hänet UFC:n välisarjan ranking-listan ykköspaikalle.

35-vuotias Woodley puolusti mestaruusvyötään viimeksi Stephen Thompsonia vastaan UFC 209 -tapahtumassa ja voitti ottelun enemmistöäänin. Tätä edelsi tasapeliin päättynyt matsi "Wonderboyta" vastaan viime vuonna UFC 205 -tapahtumassa.

UFC 214 järjestetään Anaheimin Honda Centerissä 29. heinäkuuta ja tapahtuman pääotteluna nähdään kevyen raskaansarjan mestaruusottelu Daniel Cormierin ja Jon Jonesin välillä.

Lähde: bloodyelbow.com