Dana White: McGregor haluaa otella tänä vuonna kahdesti

 

UFC-pomo Dana Whiten mukaan UFC:n hallitseva kevytsarjan mestari Conor McGregor haluaa otella kahdesti tämän vuoden aikana.

McGregoria ei ole nähty Octagonissa sen koommin kun hän voitti kevytsarjan mestaruusvyön Eddie Alvarezilta viime vuoden marraskuussa UFC 205 -tapahtumassa. Voitetun mestaruusottelun jälkeen McGregor on ottelemisen sijasta keskittynyt järjestämään ja neuvottelemaan itselleen nyrkkeilyottelua Floyd Mayweatheria vastaan, sekä pitänyt taukoa kilpailemisesta odottaessaan tyttöystävänsä kanssa 5. toukokuussa syntynyttä esikoispoikaansa.

Whiten mukaan Mayweatherin ja McGregorin välistä nyrkkeilyottelua suunniteltiin järjestettäväksi 16. syyskuuta, mutta nämä suunnitelmat menivät plörinäksi koska juuri kyseiselle päivälle bookattiin äskettäin Canel Alvarezin ja Gennady Golovkinin välinen nyrkkeilyottelu. UFC-pomon mukaan selkeää päivämäärää Mayweather vs. McGregor -ottelulle ei tällä hetkellä ole.

Vaikka nyrkkeilyotteluneuvottelut ovatkin tällä hetkellä jäissä, White paljasti että McGregor on innoissaan paluusta vapaaotteluhäkkiin ja että hallitseva kevytsarjan mestari haluaa otella tämän vuoden aikana kahdesti.

"Conor haluaa otella", White sanoi. "Conor haluaa otella Floydia vastaan ja Conor haluaa otella tänä vuonna kahdesti, joten nähtäväksi jää että miten tässä käy."

Kävi pitkään työn alla olleen nyrkkeilyottelun suhteen miten hyvänsä, puolustanee McGregor vapaaotteluhäkissä seuraavaksi kevytsarjan mestaruusvyötään, todennäköisesti joko Tony Fergusonia tai Khabib Nurmagomedovia vastaan. 

Lähde: bloodyelbow.com