Stefan Struve vs. Alexander Volkov Rotterdamin UFC-tapahtuman pääotteluksi

 

UFC:n Rotterdamissa 2. syyskuuta järjestettävän tapahtuman pääottelu on julkaistu. Hollannin syyskuisen UFC-illan viimeisessä matsissa hollantilainen Stefan Struve (28-8) kohtaa venäläisen Alexander Volkovin (28-6).

UFC:n raskaansarjan ranking-listalla sijalle 11. sijoitettu Struve on parhaillaan kahden ottelun voittoputkessa voitettuun viime vuonna molemmat ottelunsa. Toukokuussa Rotterdamissa järjestetyssä UFC-tapahtumassa Struve tyrmäsi Antonio "Bigfoot" Silvan kyynärpääiskuillla vain kuudessatoista sekunnissa. Viimeisimmässä ottelussaan lokakuussa järjestetyssä UFC 204 -tapahtumassa Struve voitti Daniel Omielanczukin brabo-kuristuksella. Struven oli määrä kohdata alkuvuodesta Junior dos Santos, mutta ottelu peruuntui Struven olkapäävamman takia.

Volkov on sijoitettu ranking-listalla sijalle 10. ja venäläisottelija on toistaiseksi UFC-urallaan tappioton. Entinen Bellator- ja M-1 -mestari on nähty Octagonissa kahdesti; debyyttiottelussaan Volkov voitti Timothy Johnsonin hajaäänin, jota seurasi voitto Roy Nelsonia vastaan kaikin tuomariäänin. Volkovin vapaaottelu-uran isoimmat voitot ovat tulleet muun muassa Ricco Rodriguezia, Brett RodgersiaVinicius Queirozia ja Blagoi Ivanovia vastaan.

Lähde: mmafighting.com