Näin voit katsoa UFC Fight Night Melbourne-tapahtuman ilmaiseksi


Viikonloppuna UFC rantautuu Australiaan ja Melbournen Fight Night-tapahtumassa nähdään kiivas keskisarjan mittelö, kun pääottelussa kohtaavat Rober Whitaker ja Derek Brunson. Isäntä Whitaker on viiden ottelun voittoputkessa ja tämän vierailija Brunson on myös voittanut viisi ottelua perättäin, joista neljä on päättynyt avauserän tyrmäyksellä. Kyseessä on tasokas keskisarjan kamppailu, jonka voittaja etenee kärkiviisikon joukkoon sijoituksissa. 

Viaplay tarjoaa koko tapahtuman ilmaiseksi tänä viikonloppuna. Toki vapaaottelun ohella tarjolla on myös maailman parasta huippujääkiekkoa NHL:n ja KHL:n voimin, sekä Englannin Valioligaa, Mestarien Liigaa ja muita Euroopan korkeatasoisia jalkapallosarjoja. Eikä sovi unohtaa jenkkifudista. Kyseessä on ehdottomasti penkkiurheilijan paras valinta, kun etsitään parasta ja monipuolisinta urheilupakettia. 

Jos sinulla ei ole vielä tiliä ja haluaisit kokeilla Viaplaytä, niin onni on puolellasi. Tänä viikonloppuna torstaista (24.11) sunnuntaihin (27.11) saakka Viaplay kestitsee uusia asiakkaitaan ilmaisella viikonlopulla. Eli huippu-urheilua täysin veloituksetta. 

Viaplayn massiivisen urheiluviikonlopun saa näkyviin veloituksetta valitsemalla itselleen ilmaisen kuukauden Viaplayn Leffa- ja sarjapaketin. Aikaisemmin yhden kuukauden kokeilujakson mukana ei ole tullut urheilusisältöä, mutta tulevana viikonloppuna tilanne on eri. Tuore viaplayläinen pääsee katsastamaan urheilun lisäksi Viaplayn leffat ja sarjat. 

Mikäli on jo käyttänyt kuukauden testijakson, niin ei hätää, sillä kuka tahansa voi lunastaa ilmaisen massiivisen kattauksen urheilua viikonlopuksi pelkästään aktivoimalla tilin uudelleen tulevan viikonlopun ajaksi. 

Toimi näin: 

1. Siirry Viaplay-palveluun 

2. Mikäli sinulla ei ole aiemmin ollut Viaplayn yhden kuukauden ilmaista testijaksoa:
--> Lunasta yhden kuukauden ilmainen kokeilujakso avaamalla oma Viaplay-tili.
--> Saat urheilutarjonnan näkyviin tilin avaamisen jälkeen ilmaiseksi 24.-27.11. ajaksi!
--> Huom! Yhden kuukauden kokeilujakso sisältää normaalisti pääsyn vain Viaplayn Leffat- ja Sarjat-sisältöön.

3. Mikäli olet jo ehtinyt käyttää aiemmin Viaplayn ilmaisen kokeilujakson:
--> Aktivoi tilisi uudelleen käyttöön, ja saat urheilutarjonnan näkyviin veloituksetta viikonlopuksi 24.-27.11. ajalle.