McGregor allekirjoitti Mayweather-ottelusopimuksen

 

UFC-pomo Dana Whiten mukaan Conor McGregorin ja Floyd Mayweatherin välinen nyrkkeilyottelu on nyt vihdoinkin askeleen verran lähempänä toteutumista.

White vieraili eilen keskiviikkona TNT-kanavan Boston Celticsin ja Cleveland Cavaliersin välisen NBA-ottelun jälkilähetyksessä, jossa UFC-faninakin tunnettu sentterilegenda Shaquille O’Neal tiedusteli Whiteltä, onko McGregorin ja Mayweatherin välinen ottelu todella tapahtumassa.

"McGregorin puolelta kaikki on nyt sovittu, nyt on aika sopia homma loppuun myös Mayweatherin kanssa", White sanoi. "Yksi puoli on hoidettu, nyt on aika hoitaa toinen puoli kuntoon. Jos saamme sopimuksen Al Haymonin ja Mayweatherin kanssa syntymään, ottelu tulee tapahtumaan."

Myös Conor McGregor on itse vahvistanut omilla verkkosivuillaan, että hän on pistänyt nimensä megaluokan nyrkkeilyottelun sopimuspapereihin.

"On kunnia allekirjoittaa tämä ennätyksiä rikkova sopimus partnereideni Zuffa LLC:n, The Ultimate Fighting Championshipin ja Paradigm Sports Managementin kanssa", McGregor kertoi.

"Ensimmäinen ja tärkein osa tästä historiallisesti sopimuksesta on nyt virallisesti allekirjoitettu. Onnittelut kaikille osapuolille. Nyt odotamme Al Haymonin ja hänen nyrkkeilijänsä allekirjoituksia lähipäivinä."

McGregorista tuli viime vuoden loppupuolella historian ensimmäinen UFC-mestari, joka piti hallussaan kahden eri painoluokan mestaruusvyötä samanaikaisesti hänen voitettuaan kevytsarjan mestaruusvyön Eddie Alvarezilta teknisellä tyrmäyksellä UFC 205 -tapahtumassa. Sittemmin McGregor pakotettiin luopumaan höyhensarjan mestaruusvyöstään, jonka hän voitti tyrmäämällä Jose Aldon vain kolmessatoista sekunnissa vuoden 2015 joulukuussa.

Ammattilaisurallaan tappiotonta Mayweatheria pidetään oikeutetusti yhtenä kaikkien aikojen teknisimpänä ja parhaimpana nyrkkeilijänä ja pound-for-pound-listan kärkinimenä. Moninkertainen maailmanmestari nähtiin viimeksi nyrkkeilykehässä vuonna 2015, jolloin hän voitti Andre Berton kaikin tuomariäänin. Voitto oli Mayweatherin upean nyrkkeilyuran neljäskymmenesyhdeksäs, jonka myötä Mayweather on tällä hetkellä tasoissa Rocky Marcianon ennätyksen kanssa voitettujen nyrkkeilyotteluiden määrässä. Voitettuaan Berton Mayweather ilmoitti jäävänsä eläkkeelle nyrkkeilystä, mutta Mayweather on useaan otteeseen julkisesti kertonut olevansa valmis palaamaan eläkkeeltä kohdatakseen Conor McGregorin.

Lähde: mmafighting.com