Mayweather vs. McGregor -tapahtumassa ei nähdä muita vapaaottelijoita

 

Hyvin pian sen jälkeen kun UFC:n kevytsarjan mestarin Conor McGregorin ja kaikkien aikojen parhaana pidetyn nyrkkeilijän Floyd Mayweatherin välinen nyrkkeilyottelu vahvistettiin, ovat useat UFC-ottelijat kampanjoineet itselleen ottelua jättimäisen nyrkkeilytapahtuman ottelukortille.

Muun muassa UFC:n raskaansarjan hallitseva mestari Stipe Miocic huuteli Anthony Joshuan perään, Cris Cyborg ilmoitti olevansa halukas kohtaamaan Cecilia Brækhusin, joiden lisäksi myös muun muassa Cub Swanson ja Wilson Reis ovat Twitterissä ilmoittaneet halukkuudestaan otella tapahtumassa. Viimeisimpänä neljän painoluokan entinen mestari ja nyrkkeilytähti Adrien Broner kertoi olevansa halukas kohtaamaan Nate Diazin 26. elokuuta Las Vegasissa järjestettävässä massiivisessa nyrkkeilytapahtumassa. Tämän lisäksi pinnalle on noussut myös jo vaikka kuinka pitkään puhuttu Anderson Silvan ja Roy Jones Jr:n välinen nyrkkeilyottelu.

Muun muassa UFC-pomo Dana White on ilmoittanut että nämä ottelut tulevat tuskin tapahtumaan, sillä UFC ei ole millään tavalla tekemissä tapahtuman matchmakingin kanssa, sillä tätä hommaa hoitaa yksinoikeudella Mayweather Promotions. Nyt myös Mayweather Promotionsin toimitusjohtaja Leonard Ellerbe on vahvistanut, että tapahtumassa ei tulla pääottelun lisäksi näkemään yhtäkään vapaaottelija vs. nyrkkeilijä -ottelua. 

"Me hoidamme tapahtuman matchmakingin ja tulemme järjestämään tapahtumaan ilmiömäisen ottelukortin. Sen voin luvata", Ellerbe kertoi The MMA Hour -ohjelmassa. "Show tulee koostumaan sataprosenttisesti nyrkkeilijöistä."

Mayweatherin ja McGregorin välinen ottelu järjestetään Las Vegasin T-Mobile Arenalla 26. elokuuta. Toistaiseksi areena on varattu kyseisenä päivänä räppäri Ice Cuben 3 vs. 3 -koripalloliigan mestaruusottelua varten, mutta räppäri on jo ilmoittanut olevansa valmis siirtämään korismatsin pois megaottelun tieltä MGM Grand Garden Arenalle.

Lähde: bloodyelbow.com