Luke Rockhold on valmis korvaajaksi, jos Whittaker tai Romero loukkaantuu

 

On kulunut yli vuosi siitä, kun UFC:n keskisarjan entinen mestari Luke Rockhold on nähty viimeksi tositoimissa. Nykyisin painoluokan ranking-listan kakkospaikkaa hallussaan pitävä Rockhold hävisi mestaruusvyönsä yllättävästi ensimmäisen erän tyrmäyksellä Michael Bispingille UFC 199 -tapahtumassa ja Rockhold on pitänyt tappion jälkeen matalaa profiilia.

Rockholdin hiljaiselo voi kuitenkin tulla pian päätökseensä, sillä tuoreessa haastattelussa entinen mestari paljasti treenaavansa parhaillaan kovaa ja etsivänsä itselleen hyvää ottelua. American Kickboxing Academyssä treenaava Rockhold kertoi haluavansa kohdata seuraavaksi neljänneksi sijoitetun Gegard Mousasin, joka käy parhaillaan sopimusneuvotteluita UFC:n kanssa.

Jos ottelu Mousasia vastaan ei toteudu, Rockhold on valmis astumaan Yoel Romeron tai Robert Whittakerin korvaajaksi UFC 213 -tapahtumassa, jos jompi kumpi ottelijoista loukkaantuu tai joutuu vetäytymään ottelusta jonkun muun syyn vuoksi.

"Treenaan ja olen valmiina. Jos jotain tapahtuu Yoelille tai Whittakerille, olen valmiina astumaan korvaajaksi", Rockhold kertoi.

Rockhold ei myöskään malttanut olla kuittailematta painoluokan hallitsevalle mestarille Bispingille. Rockhold pilkkasi brittiä siitä, ettei hän ole puolustanut vyötään kertaakaan varteenotettavaa haastajaa vastaan. Bisping on toistaiseksi puolustanut vyötään vain kerran, päihittämällä Dan Hendersonin tuomariäänin Manchesterissa järjestetyssä UFC 204 -tapahtumassa. Rockhold ja Bisping kohtasivat ensimmäisen kerran UFC Fight Night 55 -tapahtumassa vuonna 2014, jolloin Rockhold voitti ottelun giljotiinikuristuksella toisessa erässä. 

"Aikooko Bisping otella koskaan ketään relevanttia haastajaa vastaan? Haluaisin tietysti kohdata Michaelin kolmannen kerran", Rockhold tuumaili.

Jos Rockholdin haluama ottelu Mousasia vastaan ei syystä tai toisesta toteudu, lienee UFC:n kannalta ihan järkevää pitää Rockholdia varamiehenä UFC 213 -tapahtumaa varten. Las Vegasin T-Mobile Arenalla 8. heinäkuuta järjestettävän tapahtuman esipääotteluna nähdään Romeron ja Whittakerin välinen ottelu, jonka voittaja lunastaa paikkansa keskisarjan kiistattomana seuraavana ykköshaastajana.

Lähde: bloodyelbow.com