Kavanagh: "McGregor puolustaa mestaruuttaan joulukuussa voitettuaan Mayweatherin"

 

Floyd Mayweatherin ja Conor McGregorin 26. elokuuta järjestettävä nyrkkeilyottelu on herättänyt vapaaottelufanien keskuudessa runsaasti kysymyksiä siitä, tuleeko UFC:n kevytsarjan mestari enää palaamaan vapaaottelun pariin rahakkaan megaottelun jälkeen.

McGregorin pitkäaikaisen valmentajan ja mentorin John Kavanagh'n mukaan irlantilaisen supertähden suunnitelmana on voittaa Mayweather nyrkkeilykehässä elokuussa ja palata puolustamaan UFC:n kevytsarjan mestaruusvyötään joulukuussa.

"Olen kuullut paljon kysymyksiä liittyen siihen, tuleeko Conor ottelemaan enää UFC:ssä", Kavanagh kertoi. "Odotan että hänen paluunsa UFC:hen tulee tapahtumaan kuluvan vuoden aikana, mutta on aina hankala ennustaa mitä Conor tekee seuraavaksi." 

"Jos hän tyrmää Mayweatherin ensimmäisessä erässä, niin todennäköisesti tullaan puhumaan uusintaottelusta ja kaikesta sellaisesta. Mutta varovaisen arvioni mukaan hän ottelee UFC:ssä joulukuussa, mutta tällä hetkellä olemme ainoastaan keskittyneet nyrkkeilyyn ja Floyd Mayweatheriin."

Nyrkkeilyasiantuntijoiden mukaan McGregorilla ei ole mitään mahdollisuuksia Mayweatheria vastaan, mutta Irlannin SBG:n perustaja Kavanagh uskoo vakaasti että Conor pystyy aiheuttamaan Mayweatherille ongelmia nyrkkeilykehässä.

"Uskomme että meillä on paljon etuja puolellamme tässä ottelussa. Mayweather on kohdannut ainoastaan nyrkkeilijöitä, mutta nyt hän kohtaa ottelijan joka ei noudata mitään valmiita kaavoja ja pystyy käyttämään monia erilaisia ottelutyylejä eikä pelkää ketään. Conor ja me kaikki olemme sataprosenttisen varmoja voitosta."

McGregor on todistanut epäilijät useaan otteeseen vääräksi muun muassa tyrmäämällä höyhensarjaa vuosikausia hallinneen Jose Aldon vain kolmessatoista sekunnissa ja voittamalla kevytsarjan mestaruusvyön Eddie Alvarezilta teknisellä tyrmäyksellä toisessa erässä, jonka myötä irlantilaisottelijasta tuli UFC-historian ensimmäinen ottelija joka pitää hallussaan kahden painoluokan mestaruusvyötä samanaikaisesti. Kavanagh uskoo että hänen oppilaansa tulee yllättämään kaikki nyrkkeilyn pound-for-pound -listan ykkösnimeä ja kaikkien aikojen parhaana nyrkkeilijä pidettyä Mayweatheria vastaan.

"Kun tämä ottelu järjestetään, tulemme olemaan 100% valmiita fyysisesti ja henkisesti, eikä meille kelpaa mikään muu kuin voitto. Odotamme innolla että pääsemme taas kerran yllättämään koko maailman." 

Mayweather vs. McGregor järjestetään 26. elokuuta Las Vegasin T-Mobile Arenalla ja tapahtuman odotetaan rikkovan Mayweather vs. Pacquiao -ottelun pay-per-view -myyntiennätykset.

 Lähde: bloodyelbow.com