Höyhensarjan mestaruusottelu Jose Aldo vs. Max Holloway nähdään UFC 212-tapahtumassa

 

UFC:n höyhensarjan odotetun mestaruudenyhdistämisottelun päivämäärä on vihdoin selvillä.

Väliaikaisen mestaruusvyön UFC 206-tapahtumassa ottelussaan Anthony Pettistä vastaan voittanut Max Holloway vaati voittonsa jälkeen Jose Aldoa kohtaamaan hänet jo ensi yönä järjestettävässä UFC 208-tapahtumassa. Hollowayn ehdottama päivämäärä oli liian aikainen, mutta tuoreiden tietojen mukaan mestaruusottelu järjestetään UFC 212-tapahtumassa, joka järjestetään kesäkuussa Brasilian Rio de Janeirossa.

ESPN:n toimittaja Brett Okamoto vahvisti podcastissään, että UFC-pomo Dana Whiten mukaan Aldon ja Hollowayn välisen ottelun sopimukset on allekirjoitettu, mutta White ei muistanut ottelun tarkkaa päivämäärää.

Brasilialainen vapaaottelujulkaisu Combate vahvisti, että ottelu järjestetään Brasiliassa 3. kesäkuuta järjestetävässä UFC 212-tapahtumassa.

Aldo (26-2) voitti painoluokan väliaikaisen mestaruusvyön UFC 200-tapahtumassa, jossa hän päihitti Frankie Edgarin kaikin tuomariäänin. Aldo ylennettiin painoluokan hallitsevaksi mestariksi, kun Aldolta mestaruusvyön alun perin voittanut Conor McGregor riisuttiin mestaruusvyöstään hänen voitettuaan mestaruuden myös kevytsarjassa.

Holloway (17-3) voitti höyhensarjan väliaikaisen mestaruusvyön viime vuoden joulukuussa, kun hän viimeisteli Pettiksen kolmannessa erässä teknisellä tyrmäyksellä. Holloway on parhaillaan kymmenen ottelun mittaisessa voittoputkessa ja hän hävisi viimeksi McGregorille tuomariäänin vuonna 2013.

Lähde: bloodyelbow.com