Voita matkapaketti Lontoon UFC-iltaan!

Uhka vai mahdollisuus? Tässä tapauksessa 100% mahdollisuus! Lähde SuomiUFC:n kanssa Lontooseen!

SuomiUFC: lla on kunnia tarjota lukijoilleen ainutlaatuinen tilaisuus voittaa rahassa mittaamattoman arvokas kahden hengen matkapaketti suomalaisittainkin historialliseen Lontoon UFC Fight Nightiin. Osallistu nyt arvontaan ja voita paikkasi loppuunmyytyyn, helmikuun 27. päivä O2- areenalla miteltävään eventiin!

SuomiUFC: n ja kisasponsorin kädenvääntö on saatu viimein päätökseen ja voittajaa odottaakin kaiken kattava, varsin maukas kokonaisuus. Osallistu heti sillä palkinto arvotaan jo tiistaina 23.2.2016. Osallistumisen ikäraja K-18!

Voittopaketti sisältää:

- Lennot Helsinki-Lontoo-Helsinki 2 hengelle (26.2 - 28.2.2016)
- Kahden yön hotellimajoitus kahdelle hengelle
- Liput Premium-paikoille UFC Fight Nightiin 2kpl
- Kuljetukset lentoasema-hotelli-lentoasema, hotelli - O2-areena - hotelli
- Pre-event -steikkidinner SuomiUFC-ryhmän kanssa.

Näin osallistut: 

Kilpailua on valikoitu sponsoroimaan laadukkaita rahapelituotteita netissä tarjoava Bethard Group. Lukijoidemme onkin kisan yhteydessä syytä tutustua Bethard Groupin tarjoamiin vedonlyönti- ja rahapelisivustoihin. Itsekin sivustojen pitkäaikaisina asiakkaina voisimme suositella palveluja hyvällä omalla tunnolla ilman käynnissä olevaa kisaakin.

Avaamalla asiakastilin jommalle kummalle alla esiteltävälle pelisivustolle ja tekemällä vähintään 10€ talletuksen saat yhden arpalipukkeen. Voit tuplata mahdollisuutesi ja avata asiakastilin molemmille sivustoille. Huomaa kuitenkin, että kilpailu on vain uusille asiakkaille joilla ei ole aikaisempaa asiakastiliä ko. sivustolla. Asiakastilin rekisteröintiin tulee käyttää alla näkyviä linkkejä jotta arvontaan rekisteröityminen kirjautuu oikein järjestelmään. 


SuomivegasSuomiVegas

SuomiVegas.com on nimensä veroisesti, suomalaisille suunnattu viihde- ja rahapelikeidas verkossa. Vedonlyönnissä kohdetarjonta ja kertoimet ovat aivan maailman kärkeä. Viihdepeleissä tarjolla on satoja klassikkopelejä sekä uusimmat mahdolliset kolikkopelit. Asiointi asiakaspalvelun kanssa toimii selvällä suomen kielellä ja rahansiirrot onnistuvat helposti kaikilla korteilla ja verkkopankeilla. Rahan nostaminen takaisin omalle tilille on SuomiVegasilla äärimmäisen nopea prosessi.

Avaa asiakastili Suomivegasille alla näkyvästä linkistä, talleta vähintään 10€ ja olet mukana Lontoon matkan arvonnassa!


bethardBethard

Bethard.com :n vedonlyönti- ja kasinosivusto on noussut nopeasti yhdeksi tunnetuimmaksi ja luotetuimmaksi pelialan sivustoista. Sivusto tarjoaa käytännössä samat tuotteet ja turvalliset palvelut kuin SuomiVegas, mutta on brändinä kansainvälisempi. 

Avaa asiakastili Bethardille alla näkyvästä linkistä, talleta vähintään 10€ ja olet mukana Lontoon matkan arvonnassa!


Osallistuminen arvontaan päättyy maanantaina 22.2.2015 klo 23:59. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja etunimi, sukunimen ensimmäinen kirjain sekä paikkakunta julkaistaan sivuillamme ja sosiaalisen median kanavissamme. Matkan aikana voittajasta otettuja valokuvia saatetaan käyttää sivuillamme markkinointitarkoituksissa. Kilpailu järjestetään yhteistyössä seuraavien sivustojen kanssa: turtlebet.com, suomivegas.com ja bethard.com