Voita matka Lontoon UFC Fight Night 107-tapahtumaan!

 

Voita unohtumaton UFC-matka sinivalkoiseen vapaaottelun superiltaan Lontooseen! Helmikuun aikana on tarjolla yhteensä 2 kappaletta 2 hengen matkapaketteja. Toinen näistä paketeista arvotaan ainoastaan SuomiUFC:n lukijoiden kesken.

SuomiUFC.com tarjoaa suomalaisille urheilu- ja vapaaottelufaneille makeaa mahan täydeltä, sillä helmikuussa jaamme unohtumattoman kahden hengen matkan Lontoon UFC Fight Night 107-tapahtumaan!

Jatkuuko Makwan Amirkhanin suomalaisittain ainutlaatuinen voittoputki UFC:ssä? Säväyttääkö Teemu Packalén Octagonissa yhtä väkevällä huippusuorituksella, kuten vuosi sitten? Osallistu arvontaamme ja juuri sinä voit päästä ystäväsi kanssa kannustamaan suomalaisottelijoita loppuunmyydyn O2 Areenan parhaille paikoille Lontoon sykähdyttävään vapaaotteluiltaan!

Osallistuminen on yksinkertaista ja helppoa. SuomiUFC:n kautta helmikuun aikana kaikki FastBetille alla näkyvästä napukasta liittyvät ja 20€ tallettavat uudet asiakkaat osallistuvat SuomiUFC:n ja FastBetin eksklusiiviseen arvontaan. 

Lisää voittomahdollisuuksiasi ja osallistu myös kaikille Fastbetin asiakkaille suunnattuun promootioon jossa jaossa on samanlainen matkapaketti kuin SuomiUFC: n arvonnassa. Saat yhden arpalipukkeen jokaisesta FastBetille helmikuun aikana talletetusta ja vedonlyönnissä, tai kolikkopeleissä panostetusta 20 eurosta. Mitä aktiviisempi olet, sitä paremmat mahdollisuudet sinulla on voittaa!

Tee siis talletus, pelaa suosikkipelejäsi 20 euron edestä ja oma UFC-unelmasi voi toteutua Lontoossa 18. maaliskuuta SuomiUFC.comin ja FastBetin avustuksella!

Palkinto – arvo n. 1 500€:
- 2 x Floor Level lippua UFC Fight Night 107-tapahtumaan Lontooseen
- Menopaluu-lennot Lontooseen
- 4:n tähden hotellimajoitus kahdeksi yöksi

Kampanja on voimassa 1.2.-28.2.2017 ja arvonta suoritetaan viiden päivän sisällä kampanjan päättymisestä. Voittajaan otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti Fastbetin toimesta. Voittajan etunimi, sukunimen ensimmäinen kirjain sekä paikkakunta julkaistaan sivuillamme ja sosiaalisen median kanavissamme. Kilpailun voittajan haastattelua ja hänestä matkan aikana otettuja valokuvia saatetaan käyttää sivuillamme markkinointitarkoituksissa.