Parhaat kilpailut joista voit voittaa matkapaketin Lontoon UFC-tapahtumaan

 

Vapaaottelu on parasta paikan päällä ja sen vuoksi haluammekin tarjota lukijoillemme mahdollisuuden päästä Lontoon O2 Areenalle kannustamaan suomalaisottelijat Makwan Amirkhani ja Teemu Packalén voittoon!

UFC Fight Night 107 järjestetään Lontoossa lauantaina 18. maaliskuuta ja SuomiUFC.com tarjoaa yhteistyökumppaneidensa kanssa useita kilpailuja, joissa on palkintoina matkapaketteja Lontoossa järjestettävään UFC-iltaan.

Jaossa on runsaasti erilaisia kaiken kattavia matkapaketteja loppuunmyytyyn Lontoon UFC-tapahtumaan ja vapaaottelun ystävillä onkin näin ollen erinomaiset mahdollisuudet päästä seuraamaan suomalaisten UFC-tähtien otteita livenä.

SuomiUFC.comin ja Fastbetin eksklusiivisessa kilpailussa on jaossa yksi kahden hengen matkapaketti Lontoon UFC-tapahtumaan, joka arvotaan ainoastaan SuomiUFC.comin kautta rekisteröityneiden osallistujien kesken. Tämän lisäksi Fastbet arpoo myös toisen matkapaketin, eli voit tuplata mahdollisuutesi voittoon osallistumalla molempiin kilpailuihin. 

Lisätiedot ja osallistumisohjeet SuomiUFC:n ja Fastbetin mahtavaan kilpailuun löydät TÄÄLTÄ!

Myös Makwan Amirkhanin yhteistyökumppanina tunnettu Rizk on luonnollisesti mukana arpomassa matkapaketteja Lontoon UFC-tapahtumaan ja heidän arvonnassaan onkin tarjolla onkin kaksi kaiken kattavaa matkapakettia Lontoon vapaaotteluiltaan.

Lisätiedot ja osallistumisohjeet Rizkin kilpailuun löydät TÄÄLTÄ!

 

Eikä tässä vielä kaikki! Teemu Packalénin yhteistyökumppani Unibet on myös mukana arpomassa matkapaketteja O2 Areenan vapaaotteluiltaan. Unibetin kilpailussa on jaossa yhteensä neljä matkapakettia Lontoon UFC-tapahtumaan.

Lisätiedot ja osallistumisohjeet Unibetin kilpailuun löydät TÄÄLTÄ!