UFC Rotterdam: Silva vs. Struve-ennakko

 

#12 Antonio "Bigfoot" Silva (19-8, 1NC) vs. Stefan "Skyscraper" Struve (30-8) 

Raskassarja

Viime aikoina todella kehnosti esiintynyt Stefan Struve näyttäisi olevansa uransa suhteen laskussa jo 28-vuotiaana. Neljästä viimeisestä ottelusta Strufe on voittanut yhden ja täydellinen rimanalitus nähtiin UFC 193-tapahtumassa, jossa hollantilainen oli lähes uskomattoman vaisu yksipuolista Jared Rosholtia vastaan, joka tainnutti jättiläistä alasvienneillä kolmen erän ajan. 

Struve oli parhaimpina päivinään hyvin kokoaan edukseen käyttävä tekninen potkunyrkkeilijä ja kätevä lukottaja ollessaan selällään. Lukuisat tyrmäystappiot ovat kuitenkin aiheuttaneet ongelmia "Skyscraperin" itseluottamuksen kanssa. Leuka on täysin murrettu ja Struve on täten liian helposti tyrmättävissä. Varsinkin raskaassasarjassa leukansa menettäminen on pahin mahdollinen ongelma, sillä yksikin isku voi riittää väkivaltaiseen tyrmäykseen.

Kuumotuksien kera otteluun saapuu myös Antonio Silva. Brasilian jätti on onnistunut voittamaan viimeisestä kuudesta ottelustaan vain yhden. Edellinen revanssi Mark Huntia päättyi avauserän tyrmäystappioon. "Bigfoot" kärsii siis samoista ongelmista, kuin viikonlopun vastustajansa. Leuka ei kestä. 

Silva pyrkii myös käyttämään suurta kokoaan edukseen. Alasvientien avulla brasilialainen alustaa itselleen dominantin position päältä ja ryhtyy mukiloimaan uhriaan jättimäisillä nyrkeillään. Hänen altaan on vaikea päästä pois, sillä Silva on musta vyö BJJ:ssä ja osaa hallita matossa vastustajia taidon sekä koon avulla. Pystyssä hieman ontuvasti liikkuva jätti viskelee voimakkaita koukkuja ja osutessaan tiputtaa. 

Struven suoritukset ovat jättäneet ottelijasta valitettavan huonon kuvan. Silva sentään pyrkii hyökkäämään ja aiheuttamaan tuhoa, kun taas Struve empii liikaa. Hollantilainen ei saa aivan vertaistaan vastustajaa koon puolesta, mutta Silva on silti isompi, kuin suurin osa Struven aikaisemmista vastustajista. Brasilialaisen alasviennit menevät läpi helposti, sillä Struven puolustus on heikko. Matossa Silvalla ei pitäisi olla ongelmia Struven lopettamisessa iskuilla. 

Antonio Silva teknisellä tyrmäyksellä kolmannessa. 

 


 Viaplay - Nauti UFC:stä tästä >>

Viaplay on UFC:n ystävän koti ainakin seuraavat neljä vuotta, sillä mediajätti hommasi oikeudet itselleen vuoteen 2020 asti. Enää et tarvitse laittomia heikkolaatuisia ja tökkiviä nettistriimejä, sillä Fighting-paketilla näet maailman parasta kamppailu-urheilua (UFC+nyrkkeily) vain hintaan 19,95€/kk! Tämä tarjous ei sisällä mitään koukkuja - et sitoudu pitkäaikaisiin diileihin, vaan tilauksesi jatkuu määräaikaisena kuukausikohtaisesti. Uudet asiakkaat pääsevät kokeilemaan palvelua kuukauden ILMAISEKSI. Lisäksi pääset halutessasi hyödyntämään Viaplayn muita tuotteita, kuten elokuvat, sarjat ja urheilun (mm. NHL, UEFA Champions League) yhteishintaan 29,95€/kk.