TOP 5-sekavat hetket vapaaottelussa

 

Vapaaottelu suorastaan pursuaa ikimuistoisia hetkiä, jotka parhaimmillaan tiputtavat leuat lattiaan jokaiselta. Listasimme pitkän prosessin päätteeksi meidän mielestä viisi unohtumatonta hetkeä vuosien varrelta.

 

5. Keith Hackney 

Toimituksen henkilökohtainen suosikki ylitse muiden - Keith Hackney. Pelkän nimen lausuminen riittää siihen, että tiedetään mistä kyse. Hackney kohtasi UFC 4-tapahtumassa Joe Sonin kyseisen turnauksen ensimmäisellä kierroksella ja voitti vastustajansa kuristuksella. Parhaiten Hackney kuitenkin muistetaan näistä seuraavista iskuista. 

4. 209 vs. Jason "Mayhem" Miller 

On vuosi 2010 ja Jake Shields on juuri peitonnut Dan Hendersonin tuomariäänin Strikeforcen vapaaotteluillassa. Mittelön jälkeen Jason Miller hyppää häkkiin ja keskeyttää Shieldsin ottelun jälkeisen haastattelun vaatimalla revanssia heidän välisestä aikaisemmasta kohtaamisesta. Tätä eivät Shieldsin tiimiläiset sulattaneet ja joukkotappelu lähti käyntiin suorassa lähetyksessä. Pääosissa "Mayhemin" lisäksi ovat Diazin veljekset ja Gilbert Melendez.

 

 


 Viaplay - Nauti UFC:stä tästä >>

Viaplay on UFC:n ystävän koti ainakin seuraavat neljä vuotta, sillä mediajätti hommasi oikeudet itselleen vuoteen 2020 asti. Enää et tarvitse laittomia heikkolaatuisia ja tökkiviä nettistriimejä, sillä Fighting-paketilla näet maailman parasta kamppailu-urheilua (UFC+nyrkkeily) vain hintaan 19,95€/kk! Tämä tarjous ei sisällä mitään koukkuja - et sitoudu pitkäaikaisiin diileihin, vaan tilauksesi jatkuu määräaikaisena kuukausikohtaisesti. Uudet asiakkaat pääsevät kokeilemaan palvelua kuukauden ILMAISEKSI. Lisäksi pääset halutessasi hyödyntämään Viaplayn muita tuotteita, kuten elokuvat, sarjat ja urheilun (mm. NHL, UEFA Champions League) yhteishintaan 29,95€/kk. 


 

 

 

 

3. Gabriel Gonzaga vs. Mirko Cro Cop

Ottelussa ei varsinaisesti nähty mitään sekavaa, itseasiassa päinvastoin kaikki oli hyvin selvää, mutta mittelö jätti mitä sekavimmat tunteet ikinä. Tuolloin maailman pelätyin potkija tyrmättiin kylmäksi omalla aseellaan. Gabriel Gonzaga otti luulot pois ja sammutti legendaarisen Mirko Cro Copin valot vuonna 2007 ja katkaisi Pride F.C-legendan viiden ottelun voittoputken tylyimmällä mahdollisella tavalla. 

  

 

 

2. "Best Fight Ever"

Vapaaottelun UG-piireissä Don Fryen ja Yoshihiro Takayaman taisto tunnetaan yksinkertaisesti nimellä "Best Fight Ever". Kaksikko tarjosi mahdollisesti kaikkien aikojen päähänlyöntikamppailun Pride 21-tapahtumassa ja toistaiseksi yksikään ottelu ei ole onnistunut saavuttamaan samanlaista asemaa vapaaottelukulttuurissa. 

 

 

1. Shinya Aoki

Armoton on sopiva sana kuvailemaan tätä Shinya Aokin suoritusta. Hän murtaa vastustajansa käden tietäen ja tahtoen sekä vilauttaa perään tylysti keskisormea, kun samalla Mizuto Hirota kärsii suurta tuskaa häviön lisäksi.